Poslovno savjetovanjePoslovna putovanjaPoslovni tečaj

Za Vas ćemo pokušati pronaći prave poslovne partnere i savjetodavno Vas podupirati u poslovnim odnosima.

Pronaći poslovnog partnera u arapskom svijetu nije laka. Potražnja zahtijeva vrijeme i znanje arapskog jezika, a time i shvaćanje arapske kulture.

Uz naše profesionalne i stručne kadrove Vaš će poslovni sastanak biti održan na najvišem nivou, a Vaša prezentacija u potpunosti razumljiva bilo da je organizirana za pojedinca ili za grupe.

Mi Vam pomažemo i Vaša smo prava kontakt osoba za arapski svijet, ukoliko ste Vi hrvatska tvrtka koja želi djelovati u arapskom svijetu mi posredujemo među Vašim postojećim poslovnim partnerima ili za Vas uspostavljamo nove poslovne odnose, a sa ciljem jednog intenzivnog, čvrstog i dugoročnog razvoja partnerstva za porast uspjeha svih sudjelujućih strana.

Naša ponuda uključuje:

 • Istraživanje arapskog tržista
 • Uspostavljanje kontakata
 • Uspostavljanje međunarodnih poslovnih odnosa
 • Posredovanje između Vas i Vaših dobavljača i klijenata
 • Podrška u pregovorima o cijenama i ugovaranjima
 • Poboljšanje Vaših informacijskih procesa
 • Dobivanje informacija
 • Usluge prevođenja, također na poslovnim putovanjima
 • Savjetovanja i edukacije o islamskoj poslovnoj etici

Djelovanje u međunarodnom poslovanju zahtijeva i nešto više od trajnih poslovnih kontakata putem telefona, faxa, elektroničke pošte i Interneta. Osobni kontakt s poslovnim partnerima još je uvijek najbolji način da se određeni poslovni odnosi intenziviraju i postave na jednu stabilnu bazu.

Stoga mi za Vas organiziramo:

Poslovna putovanja

 • od pripreme za sastanak
 • dogovora termina i mjesta za sastanak
 • odabira prometnog sredstva
 • odabira smještaja
 • do planiranja ukupnog putovanja i boravka

Planirajući Vaše poslovno putovanje, štedimo Vaše vrijeme i novac, a Vi se možete potpuno koncentrirati na Vaše operativno poslovanje. Uz pomoć našeg znanja arapskog jezika te poznavanje kulturoloških i etičkih poslovnih razlika proširite svoje mogućnosti i najefikasnije obavite svoje poslovno putovanje.

Postoji i mogućnost da Vas pratimo na putovanju i tako Vam stojimo na raspolaganju za cijelo vrijeme trajanja Vašeg putovanja.

Posjete sajmovima

Posjet sajmu treba biti dobro planiran. Da biste se dalje koncentrirali na Vaše operativno poslovanje i najučinkovitije iskoristili svoje skupocjeno vrijeme na sajmu, mi za Vas preuzimamo planiranje posjeta sajma.

 • od nabave ulaznice
 • odabira prometnog sredstva
 • odabira smještaja
 • do predodabira za Vas zanimljivih i relevantnih tvrtki

Često postoji velik broj izlagača u nekoliko paviljona. Vi samo morate obići štandove tvrtki koje smo za Vas unaprijed pronašli, a ne sve štandove po redu u dugotrajnoj potrazi za potencijalnim partnerima. Tako ćete doći do najboljih rezultata troškova i uloženog vremena.

Postoji i mogućnost da Vas pratimo na sajmu i tako Vam stojimo na raspolaganju.

Nastupi na sajmovima

Kako biste predstavili svoju tvrtku, proizvode i usluge te pridobili nove klijente, kao odlična mogućnost nudi Vam se nastup na sajmu vlastite branše. Dobri nastupi na sajmovima zahtjevaju puno vremena i temeljitu pripremu. Da biste dalje bez prekida vodili Vaše operativno poslovanje te kako bi Vaš nastup na sajmu doživio željeni uspjeh, podržavamo Vas u planiranju i provedbi nastupa na sajmu.

 • od odabira prikladnog sajma za Vaše proizvode i usluge
 • prijave nastupa na sajmu
 • koncepciji štanda
 • odabira smještaja
 • do izvedbe nastupa i prijevoda komunikacije na sajmu

Sve u skladu s Vašim predodžbama.

Iskoristite poslovne prilike, predstavite Vašu tvrtku na arapskom jeziku!

Ono što izdvaja Arapski centar od ostalih je kvaliteta i profesionalnost usluge. Arapski centar razumije probleme poslovnih ljudi i izlazimo u susret svim Vašim potrebama.

U Arapskom centru prepoznati ćete profesionalno i stručno obavljen posao partnera koji nam uz poduku jezika pruža i maksimalnu fleksibilnost, toliko potrebnu tvrtkama poput naše koje posluju u ekstremno dinamičnom okruženju!

Kao kompanija koja posluje na više kontinenata, redovito smo suočeni s izazovima koje stvaraju kulturalne i jezične razlike. Arapski centar sa svojim znanjem i profesionalnošću dokazao se kao vrijedan partner u svladavanju te prepreke i ostvarivanju dugoročne tržišne prednosti.

Tečajevi za tvrtke

Arapski centar organizira grupni i individualni tečaj arapskog jezika za poduzeća.

Tečaj je moguće organizirati na Vašoj poslovnoj lokaciji ili u prostorijama škole.

Sadržajem, dinamikom i tempom moguće ih je prilagoditi konkretnim potrebama Vašeg poslovanja. Također, u ponudi za tvrtke organiziramo i standardne tečajeve općeg ili poslovnog jezika te konverzacijske tečajeve.

Ukoliko ste zainteresirani za organizaciju tečaja za Vaše djelatnike, zatražite ponudu u našem centru te iskoristite mogućnost oglednog sata i besplatnog testiranja Vaših djelatnika.

Za djelatnike koje ne biste mogli uključiti u grupe na Vašoj lokaciji, nudimo mogućnost pohađanja tečaja u Arapskom centru.

Arapski centar nudi posebno osmišljene i prilagođene tečajeve arapskog jezika samo za zaposlenike Vaše tvrtke koji se održavaju u Vašim prostorijama. Tako se program tečajeva prilagođava potrebama određene djelatnosti i mogućnostima zaposlenika. Ujedno, tako se ne gubi ni slobodno ni radno vrijeme za prijevoz do škole.

Profil i djelatnost Vaše tvrtke je najvažnija stvar u planiranju nastave.

Nakon pripremnih konzultacija napraviti ćemo tečaj koji će Vaše zaposlenike naučiti upravo onome što treba Vašoj tvrtki.

Sastavni dio svakog tečaja su i jezične vježbe na kojima će se učiti poseban rječnik iz područja djelatnosti Vaše tvrtke.

Osim ovako prilagođenih tečajeva možete izabrati i bilo koji tečaj koji se izvodi u našoj školi. Koji god tečaj izabrali cijena je uvijek ista, nema potrebe da plaćate više!

Dinamika nastave

U dogovoru sa Arapskim centrom, a po Vašim mogućnostima i potrebama.

Cijena tečaja i veličina grupe

 Opći ili poslovni arapski jezik I.
Broj polaznika 1 osoba
Cijena 1 sat (60 minuta)
190,00 kuna + pripadajući PDV
Opći ili poslovni arapski jezik II.
Broj polaznika 2 do 6 osoba
Cijena 1 sat (60 minuta)
210,00 kuna + pripadajući PDV

Cijena tečaja uključuje:

 • U cijenu su uključeni udžbenici i svi nastavni materijali.

Broj nastavnih sati ovisi o broju polaznika u grupi, programu i Vašim potrebama. Što je veća grupa to je potrebno više sati za savladavanje programa. Kako bi održali što bolje tečajeve predlažemo da veličina grupe ne prelazi 6 polaznika.

Tijekom tečaja dobivate:
- mjesečna izvješća o pohađanju nastave,
- izmjene programa po potrebi,
- završni ispit,
- anonimne upitnike o zadovoljstvu polaznika nastavnikom i tečajem,
- nadzor nastave od strane metodologa.
Nakon tečaja dobivate
- završno izvješće o realizaciji programa,
- izvješća o svakom polazniku – njihov razvoj, komentari o završnom ispitu i mišljenje nastavnika,
- svjedodžbe za svakog polaznika,
- ponudu za nastavak tečaja.

Javite nam se na:

Kad Vaša tvrtka odluči investirati u nadogradnju jezičnih vještina svojih zaposlenika, potreban Vam je partner s odgovarajućim iskustvom.

Usredotočite obuku upravo na one vještine zaposlenika koje su relevantne za Vašu tvrtku. Arapski centar ima širok raspon mogućnosti programa i rasporeda, a poduku možemo izvesti na lokaciji koja je Vašoj tvrtki i zaposlenicima najpogodnija.